الخميس، 18 مارس، 2010

فنه الفراخ بالزبادى على طريقه مرمورة




فته الفراخ بالزبادى
ـــــــــــــــــــــ
بصو بقى فتة الفراخ مزاجى بجد انا بحبها جدا وممكن اكلها كل يوم وفى اى وقت بس انا بعملها بطريقة مختلفه يارب تعجبكم محدش بيكولها غيرر بيموت فيها
نبدا بالرحمن ونشتغل بقىى





المقادير
1/ 2فراخ مخلية ممكن صدور وممكن وراك وممكن الاتنين عادى بس انا بعملها بالصدور
1/4كزبرة خضراء
4توم مدقوق
2خبز لبنانى
2كوب ارز مصرى
سماق
ومكسرات
4 اكواب زبادى جهينه العبوة الكبيرة الجديدة دة +كوب كريمة خفيفه (لبانى) (انا بحب الزبادى كتيير فممكن تكترى بتبقى جميله )





نقطع الفراخ الى شرايح بعد غسلها ومش هواصيكم تانى على غسيل الطيور عموما المهم نحطها فى حله وعلى النار وعليها معلقة السمن +الكزبرة الخضراء مقطعه صغير جداا + فصين التوم المدقوقيين المهم نقلبهم شويه على النار
















وبعدين نضيف كوب من الماء المهم نحط طبعا ورق اللورا والحبهان والمستكه والفلفل الاسود لغاية ما تستوى الفراخ
نعمل الارز نقلبو فى سمن الاول ونحط الحبهان والمستكه ونحط علية المية المهم لغاية مايستوى
نحمر الخبز اللبنانى فى الزيت وبعدين نعمل الزبادى 4 كوب زبادى عليهم كوب كريمة لبانى المهم وعليهم فصين توم وملح نبدا فى التطبيق الاول نحط العيش وبعدين الارز ونسقية بشويه شوربه من بتاعت الفراخ وبعدي ننحط الفراخ على الوش الفته ونغرها بقى زبادىىىىى وبعدين نرش السماق ونبقى محمرين اى مكسرات انا بحب احط عليها بندق ولوز وكاجو انامش عوزة اقولكم بتبقى رائعه ازاىى بجد وخفيفه جداا كاننكم مكلتوش انا عملتها لجوزى اول ما اتجوزنا بجد قالى رائعه وبقى يطلبها منى كتيير وبصراحة سهلة جداا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق