الخميس، 6 يناير 2011

طريقة عمل السمك السالمون الفرش


هاى  ازيكم  اخباركم اية  فى السقعه دة  بجد  حاجة ايةةة مش ممكن


انهردة  بقى  عوزين  نتكلم على السمك السلمون  الفريش
 انتو عارفين انا  بحب  الاى  حاجة  طلعه من البحر  وبجد انا من  بعد  ما قريت  عنو وعن فوايدو  بجد  مش ممكن اقطعو من البيت  وكمانم السمك الماكريل ادية حلو بس المشكلة انو لازم  يتعمل بلحظتها وسمك التونه الفرش  برضو  دة  بيحتو على نسبة  كبيرة من الفسفور واوميجا 3 وبصراحة  سمك السالمون اد ية  رائعه وطعمو  حلو حتى  لما بيبرد يتعمل سندوتشات بالمايونيز  والخس  جميل جدااااااا

نسمى  بالرحمن  ونبدا نعمل الاكل دة

طريقة عمل  سمك السالمون الفريش


 سمك السالمون  بالخضار ( انا  بجيبو والقطعه  يعنى  ببقى  عوزة 6 قطع)
لان هى  سمك  كبيرة جداا وغير كدة  يعنى انا  بجيب لاكلة واحدة حسب عدد  الافراد  الاسرة  متهيالى حلو هو بيتعمل بكذا طريقة ان  هقولكم  طريقيتن

·        (كسبرة مقطعه + 6 فصوص توم + فنجال عصير ليمون +ملح + رشة قرفة + معلقة  زيت  زيتون )
نتبل بية السمك  وانتو  عارفين انى  بحب اسيب الحاجة فى تتبيله كتيير المهم بعد 
ونجيب جريل او  طاسة ونسخنها اووى على  نار ونعمل بقى عليها  سمك السلمون على الناحيتين  بيبقى  بجد رائع ونكون مسخنين فحمة ونقوم مطفينها بية  بجد  بجد اكتر من رائع  بجد  ومهما اقولكم  فظيع ونطفية  بلمونه بقى مع الفحم
واذا بقى تبقى منكم  سمك ممكن  بيتعمل سندوتشات بالمايونيز  اكتر من رائع   والله ومع  عصير اليمون
يممممممممممممممممممم يمممممممممممممممممممممممم



 الطريقة التانية برضة
نكون متبلين السمك (كسبرة مقطعه + كرفس بسيط ورقتين بس للريحة + 6 فصوص توم + فنجال عصير ليمون +ملح + معلقة  زيت  زيتون + كيس خضار مشكل او اى  خضار  تفضلية )


     
ونحط فى الصنية بقى بتاعت الفرن  ونحط من فوقه الخضار  ونغلفها فى الفيل وبجد مفيش ربع ساعه  ونطلعووو  بجد  وانتو بتكلو كانكم بتكلو فى المطعم حاجة بجد  جميلة  جداااااااااا وبقدمو مع رز ابيض  بجد  مفيش اروع من  كدة



                            ودة بيبقى الشكل  الطبق  نهائى بجد  جميل  ولا مش جميل

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق