الجمعة، 30 أبريل 2010

الجمبرى المسلوق بالصور هتكلو صوابعكم وراه يميم


الجمبرى المسلوق انا بحترمو اووى لما اكون مليش نفس اكل بعملو على بعضو وحركات بيبقى طعمو يجنن وبجد مسلى ويا سلام اذا اتبقى منو حاجة نقشرو ونعمل سلطة جمبرى بالمايونيز جريت ريكم نبدا بالرحمن ونقول الجمبرى المسلوق



نجيب الجمبرى بالقشر بعد مانكون شطفناه نحطو فى الحلة وبصو بقى زى ماموجود فى الطبق ومن غير





مقاديرالى بيحب يكترالبصل نحطو بالقشر بتاعو علشان يدى لون  خدعه برضو يكتر بيبقى تحفه وبنتخانق انا وجوزى علية لان بيبقى كلو  طعم جمبرىى انا هكتب بيتحط علية علية وبراحتكو

بصل+ فلفل حب + كمون +كزبرة ناشفة وخضرا+ رشة ملح+ توم فصوص من غير تقطيع + فلفل حار او رومى احمر واخضر + جنزبيل اخضر هيبقى بجد روعه احسن من البودرة اوالمتوفر+كرفش شوية + كمان توم  معمر انا بحبو اوو بيخلى الاكل حلو

كل على بعضو فى الحله وعلى النار واقل من عشر دقائق ونقلبو مرة وقبل ما نطفى ربع كوب لمون ونحط القشر بتاع اليمون كمان  ونطفى ونعيش بعد كدة اذا مكلتوش القشر مع الجمبرى مكنش مرمورة من طعمتوووووو بجد والصوره اه بتتكلم




هناك تعليقان (2):

  1. أكلة جميلة وأنا من محبيها
    شكراً لكِ :)

    ردحذف
  2. مرحباً! لم أجد أي طريقة للاتصال بك، لذا فسأكتب إليك في خانة التعليق.

    نحن شركة أوروبية وندير موقع طبخ. لقد عبرت بمدونتك عندما كنت أبحث عن مواقع الطبخ وأظنها قد تكون مفيدة لزوار موقعنا. أود لو نقوم بتبادل الروابط على موقعينا.

    من فضلك اتصلي بي على ernes@arabiacooking.com بالإنجليزية إن كان ذلك ممكناً وسأرل جميع التفاصيل إلى بريدك الإلكتروني.

    شكراً!
    إيرنيست

    ردحذف