الاثنين، 14 مارس 2011

سمك السردين



 السمك  السردين

انا قولتلكم اننا  زهقنا من الفراخ واللحمة بجد سمك السردين  انا زمان كلتو بس بجد انا بحبو اووى فجبتو  وعملتو فمش عوزة اقوللكم  كان  جميل ازاى يتاكل  كدة بحالوووعملتو ازاى نبدا بالرحمن ونقول

السمك حسب الكمية
التتبيلة ( جزر +كرفس افرنجى او عادى +كزبرة اكتر من الكرفس + توم بس كتير شويه +فلفل رومى + بشر ليمون +زيت عباد شمس+ بشر جنزبيل فرش + ملح + ربع كوب ليمون )
نضرب كل دة فى الكبه



وبعدين نكون منطفين السردين زى الفراخ بالملح والدقيق بس علشان الزفارة


 المهم نحشى السمك بالتتبيلة  وبعدين نرصها فى الصنية وبعدين نسولى السردين من فوق على البوتجاز نغطى بالفويل وبعد ربع ساعه  هو مش هيخد وقت يكون استوى  نكون  محضرين ربع كوب ليمون ونحطو علية بجد  طعموا كان مدمر 
وبجد بالهنا وشفا  وبيتاكل  بالعيش كدة علشان هو يعنى حاجة للتسلية  مش اكل
زى ما انتو شيفيين  كدة 
الف هنا  وشفا