الاثنين، 22 نوفمبر، 2010

انواع السمبوسك وحشواتوووووووو





حشوات متنوعه للسمبوسك الجاهز

هو مش مووضع جديد انا عرفه بس انا بقالى فترة بعملو وابنى حبو اووى الى محشى  بالجبنه  والتونه لان كان بقالهم تقريبا شهر مش بيكلو خالص فكنت بحاول اعوض اى حاجة ويكلوها وكنت نفسى بجد اعملو واشيلو فى  الفريزر معمول منعرفش الظروف نكون متاخرين فى خروجا كدا كدا المهم نبدا بالرحمن ونقول


انا بجيب سمبوسك اكتر من رائع اسمو سما يجنن بجد فى منو بالزبدة دة يدخل الفرن مش بيتحمر لانو دسم موت والعادى منو بيتحمر بعد ما جربت انواع غريبة جدااا من السمبوسك بجد دة زى بتاع الكويت بظبط والسعودية ماركة الى عليها رسمة الطباخ ومش غالية ابداااااااااااااااااااااااااااااااااا بجد



نبدا بالحشوات

حشوة لحمة


حشوة اللحمة لحمة معصجه + بسلة + بقدونس ممكن كمان نحط جزر


حشوة التونه


تونة قطع + جزر مبشور + بصل اخضر +كزبرة خضراء + زيتون اخضر مقطع او ( الكيبر ) او مخلل




ونكون مشوحين بصلة صغيرة اوى فى معلقة زيت علشان اذا حطينا البصلة نية ختعمل ريحة فى التونه واذا مش عوزين البصلة مش مهم حلو اووى كدة بس بصراحة بتتدى طعم انا جربتها فى المرتين وطبعا نتبل التونه بالفلفل الاسود المجروش ( ممكن بصل اخضر ورق بس )

حشوة الدجــــاج


صدور فراخ مفرومة متشوحه وعليهم بصلة صغيرة مفرومة تتشوح معاهم وبعدين فلفل رومى وفص واحد توم للنكهه وفى الاخر خالص كزبرة خضرا ونتبلها بقى ملح وفلفل وشة حبهان بسيط (  ممكن  كمان لوحبيبتى تحطى  معاهم  باشميل  تقيل  او   ومعاهم جبنة الى  بتحبيها  بجد  تحفه انا  عملتها  بالريكفورت  بجد تجنن   وبالهنا  )

حشوة  الجمبرى  ( ا لروبيان )  

*****  ساعات الواحد بيبقى عندو  بقيت  سى  فود  بجد  بيبقى  تحفة تعيدى  تسويتو مع  تومة وكرفس افرنجى  اذا  بلدى مش  هيقول لاء  +  جزرة  بقى  مبشورة وكارى  كل دة متشوحة ف ى الزيت  بسيط+ كزبرة  خضرا بس  كل  دة  بسرعه على النار  زى  ما  بيقولو  يشم النار بيبقى  هائل والله  اذا  روبيان  لوحدو  حلو اذا  سى فود  بجد  رائع  سمك  مقلى  وجمبرى  بس  فعلا  تفتفتية  حلو  بيبقى يجنن  وكابوريا  ممكن فرش او الصوابع  بتبقى  رائعه وعليهم  صويا  صوصو  بس التقيلة   ودوق  يا  بنات    والولاد  برضو  ياكلو  هيحبوه جدااا  وتقدم معاها  اليمون  بجد  رائعه  وهتتدعولى  بجد

 





حشو الجبنه ( انا ابنى بيموت فيها جداااااا)

1- جبنة قريش ( جبنة فلاحى ) + جبنة شيدر + جبنة براميلى + جبنة مازوريلا + نعناع او زعتر اخضر فريش + فلفل اخضر رومى


2- جبنة قريش ( جبنة فلاحى ) + جبنة شيدر + جبنه رومى مبشوره + زيتون + فلفل اخضر رومى


3- جبنة كيرى + شيدر مبشورة + جبنة براميلى + فلفل احمر رومى او زتون اخضر واوا بجد


4- ممكن بقى بجد نحمل خلطة البيتزا بتبقى تجنن والله بس اهم حاجة تكون الحاجة مفهاش مية يعنى الطماطم تكون جامدة جدااااااااااا ونحط بقى على بعض الكاتشب ومعلقة زعتر بالسمسم وفلفل الواان صغير وسوسيس مقطع صغير جداااا وجبنة موزيلا وبسطرمة كمان بس تكون محمرة وزتون اخضر لانىانا بحبو وتحشو بجد بتبقىى روعه الروعات والله وبالهنا


وطبعااا  القلى  فى  زيت عميق والوشين  لازم يبقى  دهبى زى  ما  فى الصور واذا حبينا نخزنها نرتبها بيعيد عن بعض فى كيس وبعدين نحطها فى طبق وفى الفريزر او نحطها على صنية ونتلجها فى الفريزر وبعدين نقوم حطينها فى اكياس بس بجد روعه وتفك زنقه


هناك تعليقان (2):

  1. تسلم ايدك يا قمر
    فى حشوة قريتها على النت وجربتها مع التعديل
    بطاطس مسلوقه مقطعه مكعبات صغيرة
    بصل نحمرها تبىى صفرا ونقلبهم مع بعض ونضيف عليهم بقدونس ومعلقة قشطه وجبنه اى نوع انا ضفت رومى وموتزرل وقلبتها وحشيت بها تحفه جداااااااااااااااااا
    بس الجبنه برده رائعه وموضوع القشطه ده بيظبط الطعم جدااااااا
    تسلمى يا قمر وصفاتك راااااااااائعه وسهله

    ردحذف