الجمبرى المسلوق انا بحترمو اووى لما اكون مليش نفس اكل بعملو على بعضو وحركات بيبقى طعمو يجنن وبجد مسلى ويا سلام اذا اتبقى منو حاجة نقشرو ونعمل سلطة جمبرى بالمايونيز جريت ريكم نبدا بالرحمن ونقول الجمبرى المسلوق
نجيب الجمبرى بالقشر بعد مانكون شطفناه نحطو فى الحلة وبصو بقى زى ماموجود فى الطبق ومن غير
مقاديرالى بيحب يكترالبصل نحطو بالقشر بتاعو علشان يدى لون خدعه برضو يكتر بيبقى تحفه وبنتخانق انا وجوزى علية لان بيبقى كلو طعم جمبرىى انا هكتب بيتحط علية علية وبراحتكو
بصل+ فلفل حب + كمون +كزبرة ناشفة وخضرا+ رشة ملح+ توم فصوص من غير تقطيع + فلفل حار او رومى احمر واخضر + جنزبيل اخضر هيبقى بجد روعه احسن من البودرة اوالمتوفر+كرفش شوية + كمان توم معمر انا بحبو اوو بيخلى الاكل حلو
كل على بعضو فى الحله وعلى النار واقل من عشر دقائق ونقلبو مرة وقبل ما نطفى ربع كوب لمون ونحط القشر بتاع اليمون كمان ونطفى ونعيش بعد كدة اذا مكلتوش القشر مع الجمبرى مكنش مرمورة من طعمتوووووو بجد والصوره اه بتتكلم
أكلة جميلة وأنا من محبيها
ردحذفشكراً لكِ :)
مرحباً! لم أجد أي طريقة للاتصال بك، لذا فسأكتب إليك في خانة التعليق.
ردحذفنحن شركة أوروبية وندير موقع طبخ. لقد عبرت بمدونتك عندما كنت أبحث عن مواقع الطبخ وأظنها قد تكون مفيدة لزوار موقعنا. أود لو نقوم بتبادل الروابط على موقعينا.
من فضلك اتصلي بي على ernes@arabiacooking.com بالإنجليزية إن كان ذلك ممكناً وسأرل جميع التفاصيل إلى بريدك الإلكتروني.
شكراً!
إيرنيست